28 May 2023

Office Address

123/A, Miranda City Likaoli
Prikano, Dope

Phone Number

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Hobby

BOXNING – EFFEKTIV TRÄNING FÖR HELA KROPPEN

BOXNING – EFFEKTIV TRÄNING FÖR HELA KROPPEN

Boxningsträning är en väldigt bra träningsform som ger i stort sett hela kroppen en ordentlig genomkörare. Det bästa av allt är att du kan ta alla fördelarna ur boxningen, utan att behöva gå upp i ringen. Boxning som träningsform är här för att stanna.

BOXNING FÖR DE ALLRA FLESTA

Det här är träningen som inte bara är en otroligt effektiv form av konditionsträning, även dina muskler får sig ett gediget träningspass. Här får kroppen röra sig hela tiden. Såväl armar, ben, core och rumpa tränas. Du tränar varierat i intervaller och såväl uthållighet, styrka, kondition, balans, smidighet och teknik tränas i ett och samma pass. Dessutom försvinner ofta negativ energi när man tränar boxning. Det är enkelt att plocka de bitar ur boxningsträningen som passar dig bäst och anpassa den till just dina behov.
Perfekt, eller hur? Nu kan du enkelt förbättra din träning med en boxningssäck hemma. Perfekt att kunna köra ett pass när andan faller på utan att det tar så mycket tid. Kanske passa på att köra ett pass framför favoritfilmen?

VAD BEHÖVER JAG?

En boxningssäck och handskar är självklart. Ett hopprep kan vara bra att komplettera med för att ytterligare träna kondition och muskler samt för att förbättra balansen.
Det finns boxningssäckar för alla slags träningsbehov – allt från punching balls, slagsäckar, till boxningssäckar som hängs från taket eller stående slagsäckar. Vad beträffar de sistnämnda behöver du inget tak- eller väggfäste. Det finns även boxningssäckar för barn. Du hittar garanterat det som passar dig och dina behov bäst.
Ett gott råd är att även skaffa ett par träningsskor. Självklart kan du träna även utan skor, men det är viktigt att få ett bra fäste med fötterna och det är svårt att få med strumpor eller barfota.
På till exempel youtube kan du frossa i inspiration för din boxningsträning!

About Author

admin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *