2 October 2023

Office Address

123/A, Miranda City Likaoli
Prikano, Dope

Phone Number

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Elektronik

Den nya tidens lampor är här – toppen för både plånbok och miljö

Den nya tidens lampor är här – toppen för både plånbok och miljö

Byt ut din gamla belysning till en mer kostnadseffektiv och miljövänlig sådan.

Många fördelar med LED

Visste du att du kan spara energi så mycket som upp till 70 procent med LED lysrör jämfört med vanliga lysrör? Och som inte det vore anledning nog till att byta – LED lysrör håller dessutom upp till tre gånger längre och är flimmerfria. Nu behöver du inte oroa dig för huvudvärk orsakad av flimriga lampor! Klicka in på https://lampornu.se/led-lampor/led-lysroer för att läsa mer!

Det fina i kråksången är att de även är toppen för miljön, eftersom de är tillverkade utan kvicksilver. Är du fortfarande inte helt övertygad om LED lysrörens förträfflighet? Då kan vi berätta att de, förutom allt som nämnts ovan, även är väldigt svåra att ta sönder och att de inte heller värms upp. Du kan alltså utan problem placera dem nära saker samt även använda dem till växtbelysning. En annan stor fördel med LED lysrör är att de har en full ljusstyrka hela sin livslängd.

Välj färgtemperatur efter användningsområde

Så, då är du kanske på väg att byta ut dina gamla lysrör mot de moderna, kostnadseffektiva och miljövänliga LED lysrören? För det allra mesta går det alldeles utmärkt att byta ut en LED lysrörslampa utan att du behöver byta hela armaturen. Du gör det snabbt och enkelt!
Några saker att tänka på när du byter ut dina lysrör är sockeln och vilken färgtemperatur du ska välja. G13 är den vanligaste armaturen och den hör till T8 LED lysröret, medan G5-fästet hör till T5 LED lysröret. Skillnaden dem emellan är diametern.
Vad beträffar färgtemperaturen kan du välja mellan extra varmvitt, varmvitt, kallvitt och dagsljusvitt. Du väljer efter vilken effekt du önskar få av ljuset. Extra varmvitt och varmvitt ger ett mer stämningsfullt ljus. Extra varmvitt lämpar sig perfekt till vardagsrum och sovrum till exempel.

About Author

admin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *