2 October 2023

Office Address

123/A, Miranda City Likaoli
Prikano, Dope

Phone Number

+0989 7876 9865 9

+(090) 8765 86543 85

Guider

Guide – så väljer du rätt solcellsladdare till mobilen

Guide – så väljer du rätt solcellsladdare till mobilen

Att ha en solcellsladdare till mobilen är inte fel. Då riskerar du aldrig att vara utan ström för att ladda upp din mobil eller någon av dina andra smarta enheter, som surfplatta till exempel. Du som vill köpa en solcellsladdare för mobil, du ska först fundera på en del saker. Det finns ju idag en hel del modeller att välja på!

Bland de saker du bör fundera över är:

  • Batterikapacitet

  • Effekt

  • USB-portar

  • Storlek

  • Vikt

  • Kompabilitet

  • Om den tål väta och damm

En av de viktigaste egenskaperna är så klart batterikapacitet. Det är just detta som avgör hur mycket energi enheten kan lagra för att sedan användas till att ladda med. Effekt är en annan viktig sak, då det avgör hur snabbt din mobil kan laddas. Ju högre effekt det är, desto snabbare laddas det. När det gäller USB-portar, så påverkar dessa vad för slags enheter du kan ladda och hur många samtidigt.

Storlek, vikt och kompabilitet

Hur stor solcellsladdaren är och hur mycket den väger är även det bra att titta på. Dessa två saker påverkar bland annat portabiliteten samt användbarheten. När det handlar om kompabilitet, så är det ju viktigt att den laddare du köper passar just med den enhet du vill kunna ladda med den.

Tål den väta och damm?

Det är ju rätt bra att välja en solcellsladdare som tål väta och damm. Det finns bra enheter som tål att användas ute, som kan vara bra om du ofta vill ladda när du är utomhus. Det utan att den skadas av väta eller damm och smuts.

Hitta en solcellsladdare som passar dig

Du som är ute efter att köpa en solcellsladdare för mobil, du kan hitta flera varianter av dessa hos Solarcamp. Även de har en bra guide du kan kika på för att välja rätt sorts laddare med solceller!

About Author

admin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *